Heart It

2015. február 28., szombat

Iggy Azalea a szexi rapper

 Iggy Azalea style at the concerts

Aki rászánja magát, és sikerül eljutnia a szexi rapper koncertjére, az biztos lehet benne, hogy a fülbemászó dallamok mellett, Iggy Azalea öltözéke és színpadi mutatványai egyéb örömforrásokat is biztosítanak számára.



A fellépő ruhák inkább kiemelik Iggy szexi popsiját, mint eltakarják, az erotikus mozgás kombinációk közben rendszerint még többet engednek látni a pajkos énekesnő idomaiból.
Iggy Azalea szexi feneke

Iggy Azalea szexi fellépő ruhában

 Iggy Azalea twerking

A szexi fiatal énekesnők koncertjein szinte elmaradhatatlan műsorszám a twerking, amit Iggy Azalea is magas szinten végez, és pajkos nyelvöltögetéseivel és szexi fenékrázásával még erotikusabbá teszi a visszafogottnak egyébként sem nevezhető tánc stílust.
Iggy Azalea popsi

Iggy Azalea twerking
Természetes, hogy a szexi ausztrál énekesnő képei nem hiányozhatnak egy magára valamit is adó, az erotikus sztár divatot is bemutató celeb hír és bulvár blogból sem.

Iggy Azalea elegant and sexy gowns

A szexi énekesnő a hétköznapokban és a rangos művészeti eseményeken sem tagadja meg önmagát, és a szexi estélyi ruhák talán még a koncerteken viselt öltözékeinél is merésszebben tárják fel Iggy Azalea popsiját és egyéb bájait.




Iggy Azalea sexy concert clip

A végére hagyott Down South című, a Bowery Ball színpadán rögzített koncert klipben a fent említett szexi külső tulajdonságok mellett akkor is megcsodálhatod Iggy Azalea művészi teljesíttményét és erotikus előadásmódját, ha nem tartozol azon szerencsések közé, akik élőben tekinthetik meg az ausztrál rapper művésznő valamelyik koncertjét.
I hope I managed to introduce Iggy Azalea a little bit and you'll come often to see her and other sexy stars and celebs hot photos and videos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Csak a kulturált hozzászólásokat engedélyezem