Heart It

2013. július 15., hétfő

A bakterház végleg bezárt

Egy ország szívébe írta be magát Bendegúz, aki mindig jót akart, de a végére minden elromlott. Az élet groteszk fintoraként, sajnos az őt alakító Olvasztó Imre magánéletére is elmondható ez, hiszen az egykori gyereksztár nem tudta feldolgozni, hogy szétesik a családja.

Az Indul a bakterház Regős Bendegúza


A bakterház egykori lakói és állandó vendégei, valamint az őket filmvásznon csodálók is megdöbbentek öngyilkosságán, hiszen a celeb világba még csak bele sem kóstoló színészt az utolsó pillanatig boldog és kiegyensúlyozott emberként tartották számon.
A film hatalmas, máig tartó sikerének egyik alappilére Olvasztó Imre volt, aki úgy döntött, saját és Regős Bendegúz szerepe bőven elég neki. Döntésében is az a természetes gondolkodás játszott főszerepet, amitől az alakítás tökéletes lett, ugyanis hiába tetszett neki a színész mesterség csillogása, a nehézségek és az árnyoldalak helyett inkább a magánember és családapa szerepet választotta.

Szinte egyedülálló, hogy ekkora sikerrel a háta mögött az iskolái befejezése után sem tért vissza a sztárvilágba, hanem nyomdászként és családapaként, allűrök nélkül élte mindennapi életét, amit tragikus módon, korábbi döntéséhez hasonló elszántsággal saját maga fejezett be.

Nyílvánvaló, hogy a hírnév helyett választott kiegyensúlyozottság felbomlását nem bírta elviselni, amikor nem tudott beletörődni a feleségével való szakításba, és önkezével véget vetett életének. Itt hagyott bennünket, így már soha nem tudhatjuk meg, a bakter milyen lett volna tehénpásztornak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Csak a kulturált hozzászólásokat engedélyezem