Heart It

2015. március 10., kedd

Celeb cici villantások és ruha bakik

 Elisabetta Navalis cici villantás a bécsi Operabálon
Nemrég találkozhattál ebben a blogban Elisabetta Canalis cici kibuggyanásával, ami nagy tetszést aratott, így folytatom a sztárok mell és egyéb villantásainak, illetve ruha bakijainak a bemutatását.

Cici és mellbimbó villanások

Janet Jacksonnak még alapos magyarázkodásra volt szüksége az emlékezetes, a a Super Bowl 2004-es Justin Timberlake-kel közös koncertjén történt cicivillantása miatt, pedig a mellbimbó nem is látszott a csillagformájú fedődísz alatt.
Janet jackson mell villantása 2004Janet Jackson rögtön meg is teremtette a "wardrobe malfunction" kifejezést, aminek visszaadására általában az öltözködési, illetve ruha baki kifejezést használom.
A bevezetőben említett Elisabetta Canalis szereti a merészen dekoltált öltözékeket, így nem a fenti fotó az egyetlen kép, ami figyelemre méltó.
Elisabetta Canalis mellbimbója
Jennifer Lawrence sem szégyelli a kebleit, amit egy bulizás utáni kocsikázás végén a riporterek is megörökíthettek.
Jennifer Lawrence keblei
A mellbimbó mutogató sztárok sorából Miley Cyrus sem hiányozhat, akiről lassanként mindenki elfelejti, hogy egykor Hanna Montanaként vált tini sztárrá.

Sztárok és celebek meztelennek öltözködve

A "Why bother dresses" celeb divat egyik előfutára Kelly Brook, aki már 2000-ben is csak azért öltözködött fel, hogy még izgalmasabbá tegye meztelenségét.
Az MTV Music Awardon az ausztrál rapper, Iggy Azalea estélyi ruhája is szabadon hagyta az énekesnő szexi bugyiját, ami annyira apró volt, hogy még a punci is kivillant alóla.
A szexi celeb divat reprezentánsai közül Rihanna került a sor végére, pedig elegáns öltözékén keresztül is jól látható cicijei rendkívül mutatósak.

Celebek punci és bugyi villantásai

Lindsey Lohan nem véletlenül került az élre, hiszen a róla készült, bugyi nélküli punci villantások megtöltenének egy-két celeb szex blogot.
Lindsey lohan punci bugyi nélkül
Az alábbi képre kattintva Britney Spears emlékezetes punci mutogatásáról is egész fotó galériát találhatsz az Xhamster médiamegosztón.
Britney Spears punci
Az itt utastársként látható Paris Hilton is előszeretettel mellőzi a bugyit, amit a paparazzók is tudnak, így róla is tudok punci mutogatós képet mellékelni.
Paris Hilton borotvált puncija
Paris Hilton a bugyivillantásban is otthon van, ráadásul ezek a szexi fehérneműk sem bíznak túl sokat a fantáziára.
A celebek szexi öltözékei, punci és cici villantásai közkedvelt témái a képes bulvár híreknek, így nem kell aggódnia senkinek, hogy a fenti válogatással ki is merítettük a témát. Időről-időre továbbra is bemutatom a figyelemre méltó új meztelenkedéseket, valamint folytatom a bulvár hírek archívumainak böngészését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Csak a kulturált hozzászólásokat engedélyezem