Heart It

2015. február 23., hétfő

Elisabetta Canalis cicivillantása a bécsi Operabálon 2015

Elisabetta Canalis a 2015ös bécsi Operabálon
minden évben megrendezésre kerülő bécsi operabál az osztrák főváros egyik legnagyobb társasági eseménye.  Az idei sztárvendég Naomi Campbell volt, de az igazi fénypontot a Richard Lugner meghívására érkezett Elisabetta Canalis cici villantása jelentette.
A bécsi Operabál vendégserege

Richard Lugner és a bécsi Operabál

Az egy időre George Clooney szívét is elrabló olasz színésznő és modell által viselt Vivianne Westwood ruha a legjobb pillanatban adta meg magát a hatalmas keblek nyomásának. Elisabetta Canalis a milliárdos osztrák üzletközpont tulajdonos sztárvendége volt, és pont a vele lejtett keringő során szabadultak ki a nagy mellek az estélyi öltözék  szorításából.
Richard Lugner és Elisabetta Canalis elszabadult melle
A Richard Lugner által felkért celebek és sztárok mindig is a bécsi Operabál fénypontjai voltak, a hírességek sorát Gina Lollobrida nyitotta meg 1991-ben.
A milliárdos tavalyi sztárja Kim Kardashian volt, aki a férjével Kanye Westtel kapcsolatos durva tréfák miatt idő előtt otthagyta a 2014-es bécsi Operabált, hogy áprilisban már a thaiföldi tengerparton villanthassa meg méretes és formás popsiját.
Kim Kardashian feneke Operabál és Thaiföld

Elisabetta Canalis és George Clooney

Elisabetta Canalis mindig szerette a piros ruhákat, hiszen korábbi mellkidobása során is ilyent viselt, amikor az olasz tévé műsorában a nézők megcsodálhatták cicijének bimbóit.
Elisabetta Canalis mellbimbó az olasz tévében
Az esemény abban az időben készült, amikor még George Clooney barátnőjeként irigyelhették a celeb híreket nyomon követő hölgyek.
Elisabetta Canalis és George Clooney

Naomi Campbell és Kathrin Glock a 2015-ös bécsi Operabálon

Naomi Campbell és Kathrin Glock 2015-ös bécsi operabál
Nem illik megfeledkezni természetesen a bál igazi sztárvendégéről, az egykori szupermodell Naomi Campbellről sem, aki a fegyvergyáros Glock feleségének, Kathrinnak az oldalán vonult be.
 
A még mindig szexi fekete bőrű modell és a szőke iparmágnás-feleség közös valcere is jelentős fénypontja volt az eseménynek.

A bécsi Operabál soha nem a botrányairól volt hírhedt, és a fenti események sem az évszázad botrányai közé fognak bevonulni, hanem megmaradnak az érdekes és pikáns celeb hírek között.

Richard Lugner sztár celebjei a bécsi operabálokon:
http://celeb-and-star-news.blogspot.hu/2015/01/escorts-of-richard-lugner.html 

Fotók:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2951317/Elisabetta-Canalis-stuns-scarlet-Richard-Lugner-s-date-Ball.html
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2952201/Naomi-Campbell-wears-debutante-white-sweeps-dancefloor-annual-Vienna-Opera-Ball.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Csak a kulturált hozzászólásokat engedélyezem