Heart It

2015. február 2., hétfő

Rihanna szexi képei

A barbadosi származású, egzotikusan szép és szexi Rihanna képei számos erotikus fotó albumot képesek lennének megtölteni. Az alábbiakban egy rövid összeállítást láthattok az énekesnő bulvárhírekben is megjelent szexi koncert képeiből, valamint a divatlapokba illő fesztivál ruháiról készült fotókból.

Rihanna szexi koncert képek


Rihanna fellépése a Madison Square Garden-ben  2010 nyarán
Két felvétel Rihanna 2013-as ausztráliai koncertturnéjának Sydney-i állomásáról, ahol a képek tanúsága szerint mindent megtett azért, hogy az Allphones Arena közönsége ne csak kiváló énekhangjában, hanem túlfűtötten erotikus előadásmódjában is gyönyörködhessen.


Rihanna szexi fellépő  ruhái

Rihanna Los Angelesben az American Idol sikerének 2012-es ünneplésén
Rihannát persze nem csak vendégként hívják meg rangos eseményekre, általában színpadi előadásaival, és persze dögösen szexi fellépő ruháival is emeli ezeknek a rendezvényeknek a hangulatát.
Rihanna szexi bájait kiemelő színes fellépő ruha 2011-es Los Angeles-i fellépéséről 
Rihanna szexi előadása az NBA All-Star gáláján 2011-ben
A barbadosi énekesnő a 2011-es Billboard Music Awards díjátadó ünnepségén
Szolidabb jelenet, de ugyanaz a szexi öltözék a 2011es NBA All-Star gáláról 

Rihanna bevonuló és estélyi ruhái

A zenei és egyéb művészeti fesztiválokon megjelenő hírességek és celebek bevonuló és estélyi ruhái nem csak a divatlapoknak szolgáltatnak bőséges anyagot, hanem a bulvársajtó sztárokkal foglalkozó rovatait is ellátják szexi képekkel.
Az egzotikus szépségű Rihanna szexi estélyi ruhában a 2012-es GRAMMY Awards díjátadóján Los Angelesben
Rihanna a 2013as American Music Awards díjátadóján, ahol a Soul/R&B kategória győzteseként pózol az elragadóan szexi és elegáns barbadosi származású énekesnő 
A CFDA Awards 2013-as, New York-i átadóján Rihanna a meztelennek öltözködés divat irányzat mintapéldányának számító ruházatot viselt. A férfi szemeket megragadó, szinte semmit nem takaró ruhaköltemény és Rihanna szexi idomai megérdemlik, hogy ezt több szemszögből is megnézhessétek.
Rihanna 2014-ben a Guy's Choices Awards győzteseként


A képeket nézve nyilvánvaló, hogy Rihanna megérdemelten nyerte el a 2014-es Guys' Choice Awards-on a Világ legkívánatosabb nője címet
A fekete csipkeruhából leskelődő mellbimbójával Rihanna nagy feltűnést keltett a Párizsi Divat hét keretében rendezett Jean Paul Gaultier bemutatón 2014-ben

Rihanna szexi Instagram fotói

Rihanna egzotikusan szép arca és szexi cicije

Rihanna ártatlansággal csábító tinilányként

A fekete fehér kép különös varázst ad a szexi ékszer öltözéket viselő Rihannának
Igyekeztem minél szélesebb körből összeszedni a szexi Rihannát bemutató képgyűjtemény fotóit, de biztos vagyok benne, hogy még számos erotikus képen csodálhatjátok meg a barbadosi énekesnőt, ha rendszeresen látogatjátok celeb hírekkel teli blogomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Csak a kulturált hozzászólásokat engedélyezem